Privacy Policy

De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens , zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens , worden door ikwilnueenairco.nl nageleefd. Bij het transporteren en opslaan van klantgegevens wordt gebruikt gemaakt van Secure Socket Layer , een van de veiligste technieken die hiervoor gebruikt kan worden. Dit voorkomt het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging van deze gegevens.

ikwilnueenairco.nl zal de door de klant verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de klant en nog zolang bewaard als nodig is voor de behandeling van eventuele klachten naar aanleiding van de uitvoering van de bestelling.U dient nog te vermelden dat men recht heeft op inzage, correctie en/of verwijdering van de opgegeven persoonsgegevens.

De volgende gegevens worden bewaard:

  • uw domeinnaam maar niet uw e-mailadres als u een bezoek brengt aan onze webpagina
  • uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website
  • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
  • de domeinnaam van andere sites die u geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie).

Tevens gebruiken we op deze site cookies ( een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek ) Er zullen geen gegevens aan derden worden doorgegeven anders dan voor de uitvoering van uw bestelling noodzakelijk.

Indien de klant de invoervelden voor aanmelding op de nieuwsbrief heeft aangevinkt en voorts heeft aangevinkt dat hij toestemming geeft voor verwerking van zijn gegevens voor gemakkelijke afhandeling van nieuwe bestellingen en voor het kunnen vernemen van aanbiedingen en andere commerciële mededelingen die ikwilnueenairco.nl voor hem nuttig acht, zullen zijn gegevens worden opgenomen in een centraal bestand van ikwilnueenairco.nl en zullen die daarvoor worden gebruikt. De klant kan te allen tijde zijn toestemming resp. zijn aanmelding voor de nieuwsbrief ongedaan maken indien hij dat wenst.

De klant kan ook zijn toestemming of een of meer van zijn aanmeldingen ongedaan maken door een email te sturen via ons webformulier of te bellen met onze klantenservice. Deze is 7 dagen per week bereikbaar van 08:30 uur 's morgens t/m 23:00 uur 's avonds op telefoonnummer: 06-20010028 . De bewuste ongedaanmaking zal dan binnen een werkdag na ontvangst door ikwilnueenairco.nl van de bewuste email resp. ontvangst van de bewuste melding bij de klantenservice in ons systeem worden uitgevoerd.

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u per mail contact met ons opnemen

info@ikwilnueenairco.nl